Koufonissi til Naxos færge

Koufonissi Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 7 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Koufonissi Naxos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Koufonissi - Naxos færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 40 m
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 40 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Koufonissi Naxos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Koufonissi Naxos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger i Kykladerne og indgår i Naxos kommune. Øen ligger sydøst for øen Naxos og vest for øen Amorgos. Koufonisia består af tre forskellige øer; Kato og Pano Koufonisia og Keros, der er ubeboet og er et beskyttet arkæologisk område. Artefakter fundet på Keros i det 20. århundrede, inkluderer en lang række kykladiske kunstværker. Kato Koufonisia er også ubeboet, og ligger ved siden af Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den mindste og tættest befolkede ø i den kykladiske øgruppe. Den lille kirke Panagia, der er bygget på en mole over gamle ruiner, er måske det mest populære syn på øen. Øens havn bruges hovedsageligt af turistbåde og fiskefartøjer. Besøgende til øen mødes af en hvid vindmølle, som er placeret på den østlige side af havnen. Hovedbyen på øen er Chora, som ligger på den sydvestlige kyst og mange huse af typisk kykladisk arkitektur.

Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.