Symi til Piræus færge

Symi Piræus færgeruten forbinder Dodekaneserne med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Symi Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Symi - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 12 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Symi Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Symi Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.