Syros til Naxos færge

Syros Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 55 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 25 m.

Der er 4 overfarter Uge på Syros Naxos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Syros - Naxos færgeselskaber

  • Sea Jets
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Syros Naxos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Syros Naxos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været styret af en række forskellige civilisationer under sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, som alle har sat deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, har en tendens til at fokuseres omkring Chora og omfatter det venetianske slot.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus og de andre Kykladiske øer.