Syros til Naxos færge

Syros Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 3 gange Uge, Blue Star Ferries 4 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 14 overfarter Uge på Syros Naxos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Syros - Naxos færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 3 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 4 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Syros Naxos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Syros Naxos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.