COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Volos - Skiathos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Volos til Skiathos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Sporaderne side

Volos - Skiathos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price
  • 11 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Volos Skiathos færge anmeldelser

 • "En god oplevelse"

  Jeg havde en rundtur fra Skiathos til Volos med Hellenic Seaways i begge retninger. Service og punktlighed var perfekt. Jeg kan sagtens anbefale dette selskab.

  'Express Skiathos' travelled on Express Skiathos

  Læs mere Læs mindre

Volos til Skiathos færge

Volos Skiathos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 7 gange Uge, Anes Ferries 7 gange Uge, Aegean Flying Dolphins 6 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 11 gange Uge.

Der er 31 overfarter Uge på Volos Skiathos overfarten mellem Grækenland og Sporaderne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Volos Guide

Den græske by og havn Volos ligger i Thessalien, Grækenland og er omkring 325 km nord for Athen og 215 km syd for Thessaloniki. Byens havn er regionens eneste adgang til havet og byen er hovedstaden i Magnesia Region. Volos havn er en af de nyeste havne i Grækenland med mange bygninger, som blev bygget efter 1955, da et jordskælv ødelagde meget af det der var før. Thessalien Universitet er beliggende i byen, som også er et center for fremstilling, service og turisme i regionen. Byen spillede en vigtig rolle i De Olympiske Lege i 2004.

Volos betragtes som en af de smukkeste byer i Grækenland og dens lange historie kan ses i dens bygninger. De mange boliger, kommunale bygninger, museer, tidligere industrielle bygninger og kirker er alle sammen med til at gøre Volos til et sted, der er værd at besøge.

Der er færgeforbindelser fra Volos havn til Skiathos, Alonissos, Glossa og Skopelos.


Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.