Anem Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Anem Ferries

Anem Ferries tilbyder færgefart til og fra Kalymnos og Mastichari (Kos), der forbinder to af de smukkeste destinationer på Dodekaneserne.

Det anonyme rederi i Mastichari (ANEM) begyndte at operere i 1990, og siden da har de tilbudt daglig service mellem Kalymnos og Kos, og deres hovedmål har altid været at levere sikkerhed og pålidelighed til både de lokale og internationale turister, der ønsker at besøge de to øer. De opererer med ét skib, Olympios Zeus, som transporterer kunderne sikkert mellem de to smukke øer i Dodekaneso-regionen på under en time.

Passagerer, der rejser med Anem Ferries, kan nyde en betagende udsigt over Det Ægæiske Hav fra det åbne dæk. Der er også masser af komfortable siddepladser under dæk, og det venlige personale står klar til at holde dig tilfreds under hele rejsen.

Anem Ferries afgår både fra havnen Mastichari på Kos og havnen på Kalymnos. Disse to kystbyer er meget populære for turister, der ønsker at udforske de græske øer, og de er så let tilgængelige.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Anem Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Anem Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking