COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Égina er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til De Saroniske Øer side

Piræus - Égina færgeselskaber

  • 35 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 13 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 21 Sailings Weekly 40 min
  • Get price

Piræus til Égina færge

Piræus Égina færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 35 gange Uge, Anes Ferries 13 gange Uge, Saronic Ferries 5 gange dag & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 21 gange Uge.

Der er 15 overfarter dag på Piræus Égina overfarten mellem Athen og De Saroniske Øer og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Égina Guide

Den græske ø Égina ligger blandt De Saroniske Øer, og da Athen kun er omkring 15 km væk, er øen populær for besøgende fra byen. Øerne har fået sit navn fra en nymfe, ifølge legenden, der var datter af flodguden Asopos, som Zeus forelskede sig i og tog med til øen.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Piræus, Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi og Anonyma.