Bari til Korfu færge

Bari Korfu færgeruten forbinder Italien med De Ioniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ventouris Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 45 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t.

Der er 10 overfarter Uge på Bari Korfu ruten mellem Italien og De Ioniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bari - Korfu færgeselskaber

  • Ventouris Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 10 t 45 m
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 3 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Bari Korfu Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bari Korfu ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu ligger ud for det græske fastland og er, dels på grund af sit dejlige middelhavsklima og strande, et populært turistmål. Sammenlignet med nogle af sine nabo øer, er Korfu en meget grøn ø og er karakteriseret af varme og tørre somre og vintre, der har tendens til at være våde, hvilket hjælper øens vegetation, der omfatter over 2 millioner oliventræer.
Den gamle by i Korfu er vidunderligt bevaret og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populær blandt turister er byens paladser, fæstninger og venetianske offentlige bygninger, der ligger side om side med mere beskedne bygninger langs smalle brostensbelagte gader og små afsides pladser.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til destinationer på det græske fastland og til andre nærliggende græske øer.