COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bari - Korfu er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bari til Korfu færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til De Ioniske Øer side

Om bord på færgerne

Bari - Korfu færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Bari Korfu færge anmeldelser

 • "Rigtig god"

  Vi vil anbefale Superfast Ferries. Meget behageligt lounge område, behagelig og ren kabine og venligt personale.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre

Bari til Korfu færge

Bari Korfu færgeruten forbinder Italien med De Ioniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ventouris Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer mens Anek Superfast servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 timer.

Der er 6 overfarter Uge på Bari Korfu ruten mellem Italien og De Ioniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Korfu Guide

Den græske ø Korfu ligger ud for det græske fastland og er, dels på grund af sit dejlige middelhavsklima og strande, et populært turistmål. Sammenlignet med nogle af sine nabo øer, er Korfu en meget grøn ø og er karakteriseret af varme og tørre somre og vintre, der har tendens til at være våde, hvilket hjælper øens vegetation, der omfatter over 2 millioner oliventræer.
Den gamle by i Korfu er vidunderligt bevaret og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populær blandt turister er byens paladser, fæstninger og venetianske offentlige bygninger, der ligger side om side med mere beskedne bygninger langs smalle brostensbelagte gader og små afsides pladser.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til destinationer på det græske fastland og til andre nærliggende græske øer.