COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Naxos til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Naxos - Piræus færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 3 hr 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 3 hr 20 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 5 hr 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 40 min
  • Get price

Naxos Piræus færge anmeldelser

 • "Forkert færge"

  Vi steg på den forkerte færge som tog afsted nok 20 minutter før den vi skulle have været med på. Det blev først opdaget da vi vi viste billetter efter at færge var lukket af så vi kunne ikke komme af. Heldigvis skulle den til Rafina så vi kom til Athen som vi skulle bare lidt senere. Ellers var færgen og færgeture nu fin.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sæder"

  Den eneste ting, der generede os på vores tur med Direct Ferries, var at folk fik lov til at sove hvor som helst de ønskede. Ofte var der ingen behagelige pladser på grund af at MANGE mennesker lå på sofaer osv. VI så flere folk, der kæmpede for steder, og det handlede ikke om at der manglede pladser, men at nogle folk brugte mere end én plads. Faktisk var der folk der sov på sofaer, bag sæder og, til tider, på gulvet i gangene indenfor, samt på gulvet udenfor. Disse var de væreste. Personalet bør ikke tillade sådan dårlig opførelse og uhøflige manerer. Vi havde alle sammen betalt for at få ET sæde på turen. Især de udendørs områder, under trapperne osv. hvor folk sov, var beskidte og ulækre. Ikke desto mindre, eksklusive områder er godt bevogtet.... man kan ikke engang gå forbi døren.

  'Blue Star Patmos' travelled on Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt transport måde"

  Færgen sejlede til tiden og ankom ligeledes rettidig. Perfekt og billig måde at blive transporteret på. De bestilte pladser / sæder var brede og behagelig aircon i lokalet. Husk at booke sædenummer hvis i er flere der rejser sammen, ellers bliver i som vi fordelt 4 forskellige steder.

  'Blue Star Patmos' travelled on Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre

Naxos til Piræus færge

Naxos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 gange dag, SeaJets 3 gange dag, Minoan Lines 1 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 57 overfarter Uge på Naxos Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Den lille ø Palatia, der strækker sig ud fra Naxos fastland, er byens emblem. På øen finder du Portara, som er et monument der er formet som en dør, der står alene, uden vægge omkring den. Et besøg til Portara er anbefalet, især efter at have taget en svømmetur i de skønne vande, samtidig med at solen er begyndt at synke.

Naxøs er kendt for sin mad og avling af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produkter og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus i Athen, og de andre øer i Kykladerne.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.