Mytilene til Piræus færge

Mytilene Piræus færgeruten forbinder Lesbos med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 8 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mytilene Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Mytilene - Piræus færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 8 Afgange Ugentlig 10 t 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mytilene Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mytilene Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mytilene Guide

Den græske by Mytilene er hovedstaden og havnen på den sydøstlige kyst af øen Lesbos, der ligger i det nordøstlige Ægæiske Hav. Byens oprindelse går tilbage til det 11. århundrede f.Kr., og den har en række neoklassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos ø har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrækning, hvilket gør den til Grækenlands tredje største ø. Mytilini-Strædet adskiller øen fra det tyrkiske fastland.

Mytilene havn har færger til de nærliggende øer Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkiet. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.