Rafina til Andros færge

Rafina Andros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 55 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 55 m.

Der er 42 overfarter Uge på Rafina Andros ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rafina - Andros færgeselskaber

  • Cyclades Fast Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 55 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rafina Andros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rafina Andros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.

Andros Guide

Den græske ø Andros ligger omkring 10 km sydøst af øen Euboea og 3 km nord af øen Tinos og er del af Kykladerne. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sit bredeste punkt. Øen, som har en rig maritime historie, er den nordligste ø i Kykladerne. Øens indre og kystnære terræn er præget af bjergkæder afbrudt af sletter, vegeation og vandløb med en klippekyst afbrudt af sandstrande. Øens hovedstad hedder Hora (hvilket er græsk for hovedby) og her vil man finde en blanding af arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassisk og midderalderlig. I byen vil besøgende blive mødt af smalle gader, dejlige kirker og museer, en stor plads og en række cafeer og restauranter. På en holm, der er forbundet med hovedøen, er der også et frankisk slot, komplet med en buet stenbro, der daterer tilbage til det 13. århundrede.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus og Rafina, samt de andre øer i Kykladerne og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.