Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Italien

Italien ligger i bunden af Sydeuropa i Middelhavet og består af hovedøen, Sicilien, Sardinien og mange andre mindre øgrupper.

Der er meget at lave i Italien udover at besøge museer og romerske ruiner; Italien er berømt for sin mode hovedstad Milano, sine kanaler i Venedig, sine vinmarker og de dramatiske ruiner af Pompeji.

Restauranter, indkøbscentre, cafeer, barer og natklubber er alle hverdagskost i hele landet, og besøgende har et stort udvalg.

Det er ikke kun kulturen og sightseeing mulighederne, der tiltrækker turister til landet. Italien har et middelhavsklima, mange kilometers kyststrækning og sandstrande.

Italien er perfekt beliggende for ankomst med færge, og har effektive tjenester.

Uanset om man rejser fra fastlandet eller skal videre til en af de berømte øer som Sardinien, Sicilien, Elba, Ischia eller Capri, eller en af de mindre kendte destinationer på de Ægadiske øer, Pontinske øer eller de Æoliske øer, er man sikker på at finde en færgeoverfart, der passer til ens planer.

Der er stort set færger fra alle de omkringliggende lande til Italien med forbindelser fra Slovenien, Kroatien, Montenegro, Albanien og Grækenland i Adriaterhavet og Det Ioniske Hav, mens der på den anden side af landet, er færger fra Spanien, Tunesien, Malta og Marokko.

Hovedhavnen på den nordøstlige og østlige side af landet inkluderer Venedig, Ancona, Bari og Brindisi. De kortere overfarter langs Istriens kyst har en tendens til at bruge små færger, som kun bære passagerer, mens de længere ture, for eksempel fra Grækenland eller Albanien, bruger større færger med flere faciliteter.

På den anden side af landet, finder man havne, der løber fra Genova og Savona i norden, langs kysten ned til Livorno, Civitavecchia (Rom), Napoli og Salerno. Internationale tjenester sejler fra Barcelona, Tanger Med og Tunis. Overfarterne er generelt temmelig lange, men er meget populære og sejler regelmæssigt. På grund af deres popularitet, er der normalt flere færgeselskaber at vælge mellem.

Hvis man ønsker at rejse videre til en italiensk ø, er der er stort udvalg af færgeselskaber, ruter og sejlplaner. Hovedhavnene på Italiens vestlige kyst tager en til mange hoveddestinationer. Generelt vil man finde, at havnen, som ligger geografisk tættest på øen, man vil hen til, er hovedhavnen for færger dertil, med undtagelse af de større øer Sardinien og Sicilien, som er tilgængelig fra alle de store havne langs vestkysten.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Minoan Lines
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Italien