Katapola til Piræus færge

Katapola Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 25 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t.

Der er 11 overfarter Uge på Katapola Piræus ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Katapola - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 5 t 25 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Afgange Ugentlig 7 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Katapola Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Katapola Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.