Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Serifos - Milos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Serifos - Milos færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 20 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Serifos til Milos færge

Serifos Milos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Aegean Speed Lines sejler op til 5 gange Uge, Zante Ferries 4 gange Uge, Hellenic Seaways 6 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge & Aegean Sea Lines servicen er tilgængelig op til 4 gange Uge.

Der er 33 overfarter Uge på Serifos Milos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Serifos Guide

Den græske ø Serifos ligger i Kykladerne i Det Ægæiske Hav syd for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Græsk mytologi siger, at øen er hvor Danae og hendes spæde søn, Perseus blev skyllet i land efter hendes far, Acrisius satte dem i havet i en trækiste.

Øens havn ligger i byen Lavadi, og er hovedcenteret for turisme på øen. Der er mange restauranter, cafeer, barer og klubber i byen og er, hvor de fleste hoteller ligger. Byens strand er lang og sandet og har krystalklart vand. Om sommeren kan mange sejlbåde og yatcher findes forankret i det rolige vand i denne naturligt beskyttet bugt.

Om sommeren er der færgeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øer, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.


Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.