Ancona til Korfu færge

Ancona Korfu færgeruten forbinder Italien med De Ioniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Superfast. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ancona Korfu færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ancona til Korfu færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til De Ioniske Øer side

Ancona - Korfu færgeselskaber

  • Anek Superfast
    • 2 Afgange Ugentlig 15 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Ancona Korfu Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ancona Korfu ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu ligger ud for det græske fastland og er, dels på grund af sit dejlige middelhavsklima og strande, et populært turistmål. Sammenlignet med nogle af sine nabo øer, er Korfu en meget grøn ø og er karakteriseret af varme og tørre somre og vintre, der har tendens til at være våde, hvilket hjælper øens vegetation, der omfatter over 2 millioner oliventræer.
Den gamle by i Korfu er vidunderligt bevaret og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populær blandt turister er byens paladser, fæstninger og venetianske offentlige bygninger, der ligger side om side med mere beskedne bygninger langs smalle brostensbelagte gader og små afsides pladser.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til destinationer på det græske fastland og til andre nærliggende græske øer.