Kimolos til Piræus færge

Kimolos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 55 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 55 m.

Der er 6 overfarter Uge på Kimolos Piræus ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kimolos - Piræus færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 5 t 55 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kimolos Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kimolos Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kimolos Guide

Den græske ø Kimolos er del af Kykladerne og ligger i det ægæiske hav, nord for sin nærmeste nabo, øens Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, adskiller de to øer. Øens eneste by er Chorio, som ligger på en bakke på den vestlige side af øen. Bygningerne i Chorio er typiske for den arkitektoniske stil af det ægæiske hav, hvilket giver en dejlig gammeldags charme. Huse med hvidkalkede vægge og blå malet vinduer placeret langs smalle brostensbelagte gader giver byen en følelse af ro. Der er en række interessante steder i byen, inklusiv det arkæologiske museum, som ligger modsat Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er der udstillinger og artefakter, der viser øens historie, som omfatter fartøjer og redskaber, som går tilbage til begyndelsen af det 7. århundrede f.kr.

Øens havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er der en konventionel eller hurtigfærge til Piræus. Der er også færger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øer.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.