Rhodos til Patmos færge

Rhodos Patmos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 35 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 25 m.

Der er 12 overfarter Uge på Rhodos Patmos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rhodos - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 6 t 35 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Patmos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rhodos Patmos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.