Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Irland

Irland indtager omkring 80% af øen Irland, og Nordirland indtager resten.

Den største og mest berømte by, og hovedstaden, er Dublin, som ligger mod øst og er hjemsted til omkring en fjerdel af landets befolkning. Irland er dog mere end blot sin hovedstad; kulturelt rige byer som Cork, Galway, Limerick og Killarney er også top destinationer.

Væk fra byens travlhed, findes smukke grønne bølgende landskaber med bjerge, dale, søer, sandstrande og holme.

Hvis man besøger en traditionel pub, så husk at prøve nogle af Irlands mest berømte eksporter – Whiskey, Baileys og Guinness.

Det er forholdsvis let at komme til Irland med færge fra England, og der er regelmæssige forbindelser med et udvalg af færgeselskaber. Hvis man rejser fra Skotland, kan det være bedre at tage færgen til Nordirland og køre syd til Irland.

Hvis man rejser fra det kontinentale Europa, så har Frankrig mange færgeruter til Irland. Overfarterne er ganske lange, men færgerne er generelt godt udstyret og har masser af faciliteter til at holde alle underholdt og afslappet om bord.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Irish Sea
  • Få pris
 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Brittany Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Irland anmeldelser

 • "Pris"

  Vi besluttede os for at komme hjem en dag tidligere, så vi ringede til Direct Ferries, som vi havde booket med, og de sagde Ok, men til en merpris på £144, hvilket vi syntes, var alt for meget. Så vi tog selv til færgen og betalte kun £44 ekstra, så hvorfor var jeres merpris så dyr?

  Læs mere Læs mindre
 • "uorganiseret..."

  Pålæsning var et frygteligt rod, der var ingen, som virkede til at vide, hvordan man gør det.... Mange mennesker, der ankom efter mig, kom på før mig, der var ingen struktur på cykeldækket, remme var alt for stramme, ødelagt mit sæde, ingen oplysninger i kabinen overhovedet, gik rundt i evigheder for at finde ud af, hvor tingene var....Stor forsinkelse ved aflæsningen...skibet ankom for sent i Plymouth, wifi var upålidelig, virkelig en typisk fransk affære ”vi har dine penge, så er skide ligeglade nu!”

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Storbritannien med Brittany Ferries"

  Vi syntes, at personalet om bord var uvenlige og uhjælpsomme. På hele skibet fandt vi bare én dame, der smilede og sagde venligst og tak. Vores mening er, at hvis de ikke ønsker at arbejde på et skib, der mere eller mindre er fuld af engelske mennesker, så bør de finde et andet job, og måske Brittany Ferries skulle overveje at ansætte gladere og mere behagelige mennesker. I fremtiden vil vi overvejer den længere kørsel gennem Frankrig og den kortere overfart over kanalen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores tur til Le Havre"

  Bedste tur nogensinde, god og ren kabine. Bedre end LD Lines.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Irland