COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Irland

Irland indtager omkring 80% af øen Irland, og Nordirland indtager resten.

Den største og mest berømte by, og hovedstaden, er Dublin, som ligger mod øst og er hjemsted til omkring en fjerdel af landets befolkning. Irland er dog mere end blot sin hovedstad; kulturelt rige byer som Cork, Galway, Limerick og Killarney er også top destinationer.

Væk fra byens travlhed, findes smukke grønne bølgende landskaber med bjerge, dale, søer, sandstrande og holme.

Hvis man besøger en traditionel pub, så husk at prøve nogle af Irlands mest berømte eksporter – Whiskey, Baileys og Guinness.

Det er forholdsvis let at komme til Irland med færge fra England, og der er regelmæssige forbindelser med et udvalg af færgeselskaber. Hvis man rejser fra Skotland, kan det være bedre at tage færgen til Nordirland og køre syd til Irland.

Hvis man rejser fra det kontinentale Europa, så har Frankrig mange færgeruter til Irland. Overfarterne er ganske lange, men færgerne er generelt godt udstyret og har masser af faciliteter til at holde alle underholdt og afslappet om bord.

Populære Færgeselskaber

  • 16 Afgange Ugentlig 3 t 1 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 13 t
  • Få pris

Irland anmeldelser

 • "Pæn færge"

  I går aftes rejste jeg på The Normandie fra Caen til portsmouth og jeg nød den hurtige og behagelige rejse tilbage til England. The Normandie er en ganske pæn færge og faciliteterne ombord ser helt nye ud. Jeg bookede med en indvendig kabine og selvom den var ret lille, var den behagelig. Det gode ved at sejle om natten er at man ikke føler at man har spildt en hel dag på at rejse!

  Læs mere Læs mindre
 • "Bretagne, søde Bretagne!"

  Jeg bor i London og rejste på The Bretagne fra Portsmouth til St Malo for at komme hjem og besøge i et par dage. Det er en pæn færge – ikke for stor. Kvaliteten af maden er god for prisen og underholdningen er familieorienteret. Jeg rejste på natfærgen, men bestilte for sent til at kunne få en hytte, så jeg fik et sovesæde. De er ok i et par timer, men jeg endte med at sove på gulvet, sammen med mange andre i salonen. Alt i alt var det en god oplevelse, billigere end at flyve og jeg nød virkelig udsigten over St Malo da vi ankom.

  Læs mere Læs mindre
 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Irland