Mykonos til Ios færge

Mykonos Ios færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 40 m.

Der er 17 overfarter Uge på Mykonos Ios ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mykonos - Ios færgeselskaber

  • SeaJets
    • 10 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mykonos Ios Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mykonos Ios ruten er for en bil og 1 passager.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav mellem øerne Santorini og Naxos. Øen har et populært natteliv, dejlige strande og en række historiske monumenter, som er populære blandt besøgende. Øen har været populær med turister i hele verden i mange år, og er afgjort en af de mest populære af de kykladiske øer. Chora er en typisk græsk landsby på øen med traditionelle hvidkalkede bygninger, snoede gader og farverige blomster. Men om natten kommer den søvning landsby til live med mange steder at socialisere.
Der er mange strande på øen med blødt hvidt sand, som bare venter på at blive udforsket. Øens mest populær strand er nok Mylopotas, hvor man også finder barer og restauranter. Hvis man ønsker en mere afsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani strande et godt valg.