COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Katapola - Paros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Katapola - Paros færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 2 hr 20 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 4 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 25 min
  • Get price

Katapola til Paros færge

Katapola Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Katapola Paros overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Katapola Guide

Katapola, en af Amorgos to havne, er et lille, levende samfund. Dens havnefront er linet med cafeer, taverner og fortøjninger for fiskerbåde og besøgende sejlbåde.


Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.