COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Mesta er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Limnos - Mesta færgeselskaber

Limnos til Mesta færge

Hos Direct Ferries er vi fokuseret på at hjælpe dig med at finde de bedste priser på Limnos Mesta overfarter i De Ægæiske Øer hurtigt og nemt.

Få Limnos Mesta sejlplaner og billetpriser med alle færgeselskaber, så du kan sammenligne og finde den bedste løsning for din overfart.

Vælg Limnos Mesta eller en alternative færge til De Ægæiske Øer fra vores Billetsøgning nu, og se hvor nemt det er at foretage din færge booking.

Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.


Mesta Guide

Mesta er en landsby på den græske ø Chios.
Den er bygget som et fort for at afværge pirater og landsbyen er bemærkelsesværdigt bevaret. De smalle labyrint-lignende gader er omgivet af tykke mure, og tårne på omkringliggende bakker kunne bruges til at signalere fjener.
Den nuværende Archangels kirke tårner over landsbyen og har en bemærkelsesværdig historie og smuk ikonografik.