Agnontas til Volos færge

Agnontas Volos færgeruten forbinder Grækenland med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agnontas Volos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agnontas - Volos færgeselskaber

  • Anes Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 5 t 55 m
    • Få pris

Volos Guide

Den græske by Volos er en ganske ny by, efter græske standarder, men ruiner fundet i byen og det omkringliggende område daterer tilbage til de tidligste beboede dage af Balkan halvøen. Den moderne by blev grundlagt i det 19. århundrede, men meget af den blev ødelagt under et jordskælv i 1955. Som følge heraf blev de fleste bygninger i byen bygget efter 1955. Havnefront området har en række restauranter, cafeer og barer, og er et populært sted blandt lokale og turister. En populær attraktion er Volos arkæologiske museum, som indeholder artefakter fra så langt tilbage som bronzealderen. I byen er også det kommunale museum i rådhuset, som indeholder arbejde af moderne græske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en smuk bygning fra det 20. århundrede, som ligger for enden af promenaden. Der er også to arkæologiske udgravninger ikke lange ude for byen.