Piræus til Rhodos færge

Piræus Rhodos færgeruten forbinder Athen med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 12 timer 55 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 27 t 10 m.

Der er 12 overfarter Uge på Piræus Rhodos ruten mellem Athen og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Rhodos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 10 Afgange Ugentlig 12 t 55 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 27 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Rhodos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.