Hydra til Poros færge

Hydra Poros færgeruten forbinder De Saroniske Øer med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hydra Poros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hydra - Poros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Hydra Poros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Hydra Guide

Den græske ø Hydra er beliggende i den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav, mellem den Saroniske Bugt og Argolic Golfen. Øens naturlige kilder har givet den sit navn, Hydra, som stammer fra det græske ord vand. Øens største by, Hydra Port, er hjemsted for øens havn, som ligger blandt en række restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tager højde på besøgende turister.

Den eneste mulige transport på øen er vand taxier og æsler, da biler og motorcykler er forbudt. Men de befolkede områder på øen er relativt små, og derfor er de fleste glade for at gå overalt.

Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tager mellem 1 – 3½ timer, afhængig af om man tager hurtigfærgen eller den almindelige færge. Øen er også forbundet via færge til resten af øerne i den Saroniske Golf.