COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mykonos - Syros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Mykonos - Syros færgeselskaber

  • 11 Sailings Weekly 45 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 35 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 35 min
  • Get price

Mykonos til Syros færge

Mykonos Syros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 11 gange Uge, SeaJets 2 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 7 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 28 overfarter Uge på Mykonos Syros overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.


Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.