Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Larne havn

 • Med bil

  Larne havn ligger ca. 25 minutters kørsel nord af Belfast. Kørende fra Belfast skal tage M2 motorvejen nord og blive i bane 2 (af fem) eller (hvis du overtager) 3 (af fem). Efter ca. 1,5 km vil du passere under to broer. Følg motorvejen i yderligere 0,8 km du vil se at vejen deler sig i tre. Til din venstre er en skarp drejning, Greencastle, ligeud er to baner af M2, som drejer til venstre før de stiger på af en bakke, og de to baner til højre bliver til M3 og følger kyststrækningen af Belfast Lough. Det er vigtigt at du befinder dig i bane 2 eller 3 ved dette punkt. Følg motorvejen på bakken i omkring 5 km. Herefter vil du se en motorvejsafkørelse til din venstre, som vil tage dig til Larne via A8 (M). Forlad M2 ved dette punkt og kør ind i højre side som du nærmer dig et rundkørelseslignende kryds. Som du kører i denne vil du passerer under en bro, som er motorvejen. Tag næste avkørelse og kør op af bakken og derefter ned til en anden rundkørelse. Kør ligeud ved denne og følg vejen indtil du når Larne. I Larne er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Larne havn er via Belfast Central Station forbundet til Nordirlands tognetværk, som servicerer alle dele af Irland.

 • Med bus

  Der er en regulær busservice til havnen som leveres af Ulster bus. For mere information, ring på +353 2827 2345.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen.

 • Adresse

  Ferry Terminal, Larne Harbour, Larne, BT40 1AW.

 • Larne overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Larne før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Larne overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Larne færgeservicer

Larne Guide

Larne Guide

Det menes at byens navn stammer fra den irske prins, Lathar, som ejede landet omkring Larne i gamle tider. Området blev kendt som Lathar-na, og endelig forkortet til Larne. Både fossiler og forhistoriske menneskeobjekter er blevet fundet i hav kløfterne. Larne var en af de tidligste vikingebosættelser i Irland, som også blev kaldt ’Ulfreksfjord’, og vikinge begravelsespladser er blevet opdaget i området. Norske pirater brugte Larne som en base i 1000 og 1100 tallet. I 1315 landede Edward Bruce her med en styrke på 6000 mænd for at drive irlænderne til at vælte England. I dag er Larne en travl markedsby.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking