Gythion
Kissamos
Færger til Kreta
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Gythion til Kissamos færge

Gythion Kissamos færgeruten forbinder Grækenland med Kreta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gythion Kissamos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Kreta side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Gythion til Kissamos?

  Færgeoverfarten fra Gythion til Kissamos tager ca. 6h 50m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Gythion til Kissamos?

  Gythion til Kissamos færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Gythion til Kissamos er 142 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Gythion og Kissamos?

  Der er 1 færgeoperatør for Gythion til Kissamos, og dette er
  • SeaJets
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Gythion til Kissamos?

  Book færger fra Gythion til Kissamos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Gythion til Kissamos?

  Afstanden mellem Gythion og Kissamos er ca. 93 sømil.

Kissamos Guide

Kissamos, også kendt som Kastelli Kissamou, er en lille by og kommune i den vestlige del af den græske ø Kreta. Byen er også en havn og fiskerihavn, med en færge der sejler fra Peloponnes via Kythira.

Ved første øjekast, ligner Kissamos ikke en by fuld af spændende ting, men Kissamos er omgivet af et smukt landskab med et fremragende klima og solskin det meste af året. Byen er bygget langs en dejlig sandstrand og placeret, hvor den antikke by Kissamos stod. Med sin attraktive lille havn, masser af butikker og cafeterier langs strandpromenaden, en lang historie og en livlig atmosfære, er denne lille by faktisk et travlt sted.

Men Kissamos er ikke en travl turistby. Dens udvikling er hovedsageligt baseret på vin og olie, samt landbrugsprodukter.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking