Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kythira - Kissamos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ioniske Øer til Kreta side

Kythira - Kissamos færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 3 hr 15 min
    • Get price

Kythira til Kissamos færge

Kythira Kissamos færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Kreta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kythira Kissamos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kythira Guide

Kythira er en græsk ø beliggende mellem Peloponnes og Kreta.

Kythira er en ø med naturlig skønhed, vidunderlige strande og mange seværdigheder.

Nogle af de bedste strande i Kythira omfatter Fyri Ammos, som blev tildelt det Blå Flag for sit krystalklare vand; Kapsali med bugter med udsigt over den store borg i Chora; Paleopolis, den største strand på øen og den lille, men maleriske strand Chalkos.

Kythira er berømt i Grækenland for sin timianhonning, såvel som dyrkning af grøntsager og frugt.


Kissamos Guide

Kissamos, også kendt som Kastelli Kissamou, er en lille by og kommune i den vestlige del af den græske ø Kreta. Byen er også en havn og fiskerihavn, med en færge der sejler fra Peloponnes via Kythira.

Ved første øjekast, ligner Kissamos ikke en by fuld af spændende ting, men Kissamos er omgivet af et smukt landskab med et fremragende klima og solskin det meste af året. Byen er bygget langs en dejlig sandstrand og placeret, hvor den antikke by Kissamos stod. Med sin attraktive lille havn, masser af butikker og cafeterier langs strandpromenaden, en lang historie og en livlig atmosfære, er denne lille by faktisk et travlt sted.

Men Kissamos er ikke en travl turistby. Dens udvikling er hovedsageligt baseret på vin og olie, samt landbrugsprodukter.