Thira til Naxos færge

Thira Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 3 gange Uge, Blue Star Ferries 14 gange Uge, SeaJets 4 gange dag & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 52 overfarter Uge på Thira Naxos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Thira - Naxos færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 3 Afgange Ugentlig 1 time 35 m
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t
  • Få pris
 • SeaJets
  • 4 Afgange Dagligt 1 time 20 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 1 time 50 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Thira Naxos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Thira Naxos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Thira Naxos færge anmeldelser

 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  'René' rejste på Thira (Santorini) Naxos ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Anbefales"

  Behageligt, hurtigt og hjælpsomt personale.

  'Timothy' rejste på Thira (Santorini) Naxos ruten med SeaJets på Superjet

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt i alt, en god overfart"

  Vi tog Blue Star Ferries fra Santorini til Naxos i juli 2014. Vi besluttede at booke en kabine til vores familie på 4, så vi kunne opbevare vores ejendele sikkert, mens vi gik rundt. I realiteten sad vi bare ved et bord i to timer, så det var egentlig unødvendigt. Vores kabine havde ikke et vindue og lå midt på båden. Men hvis man ønsker lidt søvn, er kabiner ikke for dyre. Det var ret kaotisk, da båden ankom 15 minutter før afgangtiden. Biler kom af og måtte skubbes gennem alle de ventende passagerer og derefter var lastbiler ud og ind. Gående passagerer måtte bare vente i en linje i et stykke tid og så ind på færgen i grupper. Så stoppede lastbilerne pludselig og alle gik i massevis gennem indgangen for biler. Mens stadig i bilen, gik dørene op og vi var på vej. Bagage blev efterladt i visse områder, afhængig af hvilken ø man rejste til. Hvis man har en kabine skal man gå til receptionen for nøglekort. Ved ankomst, kommer de til kabinen for at minde dig om, at gøre dig klar, og så skal alle gå ned på bildækket og vente, mens skibet dokker. Det er hurtigt at komme fra borde. I Naxos tog det os lidt tid at finde en taxa, men vi kunne have gået til bymidten. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor vi skulle ankomme tidligt til båden, da det kun tager et par minutter at hente billetten, hvis man har booket online. Vi besluttede os for at spise frokost og sidde i restauranten indtil bilerne var af. Der er ikke meget at lave i Santorini havn, men der er adskillige restauranter. Alt i alt, var det en god erfaring og ganske billig.

  'Wendy' rejste på Thira (Santorini) Naxos ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende valg af transport"

  Dette var ikke første gang, vi rejste med Blue Star Ferries, og årsagen er enkel. De er langt det bedste og mest pålideligt færgeselskab i de græske farvande. Rettidig afgange, pæne og rene skibe med venligt personale. Så det er god værdi for pengene. Vi vil bruge Blue Star Ferries næste gang vi skal til de græske øer.

  'Jonas' rejste på Thira (Santorini) Naxos ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre

Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.