COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Naxos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Thira - Naxos færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 35 min
  • Get price

Thira Naxos færge anmeldelser

 • "Anbefales"

  Behageligt, hurtigt og hjælpsomt personale.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt i alt, en god overfart"

  Vi tog Blue Star Ferries fra Santorini til Naxos i juli 2014. Vi besluttede at booke en kabine til vores familie på 4, så vi kunne opbevare vores ejendele sikkert, mens vi gik rundt. I realiteten sad vi bare ved et bord i to timer, så det var egentlig unødvendigt. Vores kabine havde ikke et vindue og lå midt på båden. Men hvis man ønsker lidt søvn, er kabiner ikke for dyre. Det var ret kaotisk, da båden ankom 15 minutter før afgangtiden. Biler kom af og måtte skubbes gennem alle de ventende passagerer og derefter var lastbiler ud og ind. Gående passagerer måtte bare vente i en linje i et stykke tid og så ind på færgen i grupper. Så stoppede lastbilerne pludselig og alle gik i massevis gennem indgangen for biler. Mens stadig i bilen, gik dørene op og vi var på vej. Bagage blev efterladt i visse områder, afhængig af hvilken ø man rejste til. Hvis man har en kabine skal man gå til receptionen for nøglekort. Ved ankomst, kommer de til kabinen for at minde dig om, at gøre dig klar, og så skal alle gå ned på bildækket og vente, mens skibet dokker. Det er hurtigt at komme fra borde. I Naxos tog det os lidt tid at finde en taxa, men vi kunne have gået til bymidten. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor vi skulle ankomme tidligt til båden, da det kun tager et par minutter at hente billetten, hvis man har booket online. Vi besluttede os for at spise frokost og sidde i restauranten indtil bilerne var af. Der er ikke meget at lave i Santorini havn, men der er adskillige restauranter. Alt i alt, var det en god erfaring og ganske billig.

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse "

  -

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Thira til Naxos færge

Thira Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 14 gange Uge, SeaJets 3 gange dag, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 43 overfarter Uge på Thira Naxos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.


Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.