Agios Kirikos til Pythagorio færge

Agios Kirikos Pythagorio færgeruten forbinder Ikaria med Samos. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Dodekanisos Seaways. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agios Kirikos Pythagorio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agios Kirikos - Pythagorio færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 35 m
    • Få pris

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øen Ikaria i Det Ægæiske Hav i Grækenland. Øen har sit navn fra Icarus, søn af Daedalus i den græske mytologi, som faldt i havet i nærheden. Det Arkæologiske Museum, der ligger i landsbyen Kambos, står på en bakke, som engang var den gamle fæstning Oinoe. Museet indeholder over 250 genstande, herunder neolitiske redskaber, lerkar, ler statuetter, søjler, mønter og udskårne gravsten.

Ikaria er forbundet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøge de nærliggende kykladiske øer Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også færgeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.