COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Alonissos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Skiathos - Alonissos færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 35 min
  • Get price

Skiathos Alonissos færge anmeldelser

 • "Fremragende"

  Hensynsfuldt personale og hurtig rejse.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt fint"

  Skibet på udrejsen var fint. Skibet på hjemrejsen var et andet – motoren larmede utrolig meget og det var ikke ligeså behageligt.

  'Apollon Hellas' travelled on Apollon Hellas

  Læs mere Læs mindre
 • "Super nemt "

  Det var rigtigt nemt at booke i forvejen på nettet og billetterne lå klar hos bureauet på havnen på skiatos. Morgenfærgen retur kl. 6.40 sejlede sharp til tiden.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Skibet var til tiden i begge retninger. Personalet var hjælpsomme og effektive. Turen til Alonissos var rolig og begivenhedsløs, turen tilbage til Skiathos var dog som en rutschebane. Havet var meget uroligt. Jeg elskede det, men desværre var en hel del passagerer syge. Besætningen havde travlt med at dele syge poser og venlighed ud til de ramte.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre

Skiathos til Alonissos færge

Skiathos Alonissos færgeruten forbinder Sporaderne med Sporaderne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 gange Uge, Anes Ferries 1 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Aegean Flying Dolphins 6 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 35 overfarter Uge på Skiathos Alonissos overfarten mellem Sporaderne og Sporaderne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.


Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos ligger i Ægæerhavet og er del af Sporaderne, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger kun 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest afsideliggende af øgruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjældne fugle, delfiner og middelhavsmunkesælen. Alonnisos er omgivet af små øer, der er spredt rundt omkring i skærgården. Det er den perfekte ø for besøgende, der er efter ro og afslappende spadsereture gennem fyrreskove, olivenlunde og frugtplantager.

Besøgende, der ankommer med færge vil blive mødt af den maleriske havn og øens hovedstad Patitiri. Byen har en smuk sten belagt havnefront og dens navn stammer fra de vin presserer, der anvendes af de lokale. Øens hovedstad er Hora, og her kan besøgende nyde en dejlig udsigt over havet, stenhuse med smukke små gårdhaver, smalle gyder og en række kirker, der fanger ånden af en typisk græsk ø by.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.