Skiathos til Alonissos færge

Skiathos Alonissos færgeruten forbinder Sporaderne med Sporaderne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 gange Uge, Anes Ferries 4 gange Uge & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Skiathos Alonissos overfarten mellem Sporaderne og Sporaderne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Skiathos - Alonissos færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • 14 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
  • Få pris
 • Anes Ferries
  • 4 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris
 • Aegean Flying Dolphins
  • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Skiathos Alonissos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Skiathos Alonissos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Skiathos Alonissos færge anmeldelser

 • "Fantastisk tur"

  Skibet var til tiden i begge retninger. Personalet var hjælpsomme og effektive. Turen til Alonissos var rolig og begivenhedsløs, turen tilbage til Skiathos var dog som en rutschebane. Havet var meget uroligt. Jeg elskede det, men desværre var en hel del passagerer syge. Besætningen havde travlt med at dele syge poser og venlighed ud til de ramte.

  'Elwyn' rejste på Skiathos Alonissos ruten med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende"

  Hensynsfuldt personale og hurtig rejse.

  'Nadim' rejste på Skiathos Alonissos ruten med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt fint"

  Skibet på udrejsen var fint. Skibet på hjemrejsen var et andet – motoren larmede utrolig meget og det var ikke ligeså behageligt.

  'Anonym' rejste på Skiathos Alonissos ruten med Hellenic Seaways på Apollon Hellas

  Læs mere Læs mindre
 • "Super nemt "

  Det var rigtigt nemt at booke i forvejen på nettet og billetterne lå klar hos bureauet på havnen på skiatos. Morgenfærgen retur kl. 6.40 sejlede sharp til tiden.

  'Anonym' rejste på Skiathos Alonissos ruten med Hellenic Seaways

  Læs mere Læs mindre

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos ligger i Ægæerhavet og er del af Sporaderne, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger kun 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest afsideliggende af øgruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjældne fugle, delfiner og middelhavsmunkesælen. Alonnisos er omgivet af små øer, der er spredt rundt omkring i skærgården. Det er den perfekte ø for besøgende, der er efter ro og afslappende spadsereture gennem fyrreskove, olivenlunde og frugtplantager.

Besøgende, der ankommer med færge vil blive mødt af den maleriske havn og øens hovedstad Patitiri. Byen har en smuk sten belagt havnefront og dens navn stammer fra de vin presserer, der anvendes af de lokale. Øens hovedstad er Hora, og her kan besøgende nyde en dejlig udsigt over havet, stenhuse med smukke små gårdhaver, smalle gyder og en række kirker, der fanger ånden af en typisk græsk ø by.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.