Patmos til Agios Kirikos færge

Patmos Agios Kirikos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Ikaria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 3 overfarter Uge på Patmos Agios Kirikos ruten mellem Dodekaneserne og Ikaria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos - Agios Kirikos færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 55 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Patmos Agios Kirikos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patmos Agios Kirikos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den græske ø Ikaria, i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Mange sejlere og kaptajner byggede deres huse i Agios Kirykos, som er øens hovedstad, hvilket gav byen en meget autiske følelse. Mange af udstillingerne i det ærkæologiske museum er blevet fundet på havbunden og derfor fortsætter det nautiske tema. Havet omkring øen er, ifølge myten, hvor sønnen af Daedalus landede da solen brændte hans voks vinger.

Øens terrænet er hovedsageligt bjergrigt og dækket af træer. Radi skoven, del af ordningen Natura 2000, anses for at være den ældste på Balkan.

Øen er tilgængelig med båd fra havnene i Piræus og Kavala.