Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Uruguay

Uruguay ligger i den sydøstlige region af Sydamerika, og er et land, som sommetider er uretfærdigt overset på grund af de omkringliggende turist steder i Brasilien og Argentina.

Uruguay betragtes ofte som ”Sydamerikas Schwiz”, og kan ikke bare prale af et fantastiske landskab, men også en veludviklet økonomi og de mest liberale love i Latinamerika.

Hovedstaden, Montevideo, skal ses. Det er en levende blanding af nyklassicistiske bygninger, teatre, indkøbscentre og et business distrikt.

En af byens mest bemærkelsesværdige seværdigheder er Casa Rivera. Det er det tidligere hjem for Uruguays første præsident, men er nu del af National History Museum og huser en imponerende samling af malerier, møbler og artefakter, som går tilbage til nationens oprindelige rødder.

Håbfulde dramatikere bør tage pilgrimsrejsen til det imponerende Teatro Solis, som er landets fineste og ældste optrædningssted, som først blev åbnet i 1856.

Montevideos gastronomiske centrum er Mercado del Puerti. Det var engang en gammel havn bygninger, men er siden blevet omdannet til et storslået, travlt marked, som er fyldt med talentfulde gademusikanter og kunstnere.

Fotografer vil være i deres rette element med et besøg til Colonia del Sacramento, som ligger omkring 180 kilometer vest for hovedstaden. Byen er et Unesco verdensarv område, der kan prale af utrolige maleriske omgivelser, herunder lange brostensbelagte gader, en smuk flod og fascinerende kloster ruiner fra det 17. århundrede.

Som man kunne forvente, er gaucho kultur allestedsnærværende i Uruguay og lidenskabeligt fejret under Fiesta de la Patria Gaucha i Tacuarembo i løbet af marts. Festivalen involvere en spændende udstilling af rodeo, parader og folkemusik.

En af landets mest ikoniske seværdigheder er ’La Mana’ (Hånden) på Punta del Estes Brava strand. Det er en enorm skulptur af fingerspidser, der fremspringer fra sandet, mens selve stranden er et ideelt sted at se vidunderlige solnedgange og slappe af.

Man kan sejle fra Buenos Aires, Argentins til Uruguay med regelmæssige afgange til Colonia del Sacramento og lidt mindre regelmæssige afgange til Montevideo.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Colonia Express
    • Få pris
  • Buquebus
    • Få pris

Ruter og havne i Uruguay