Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rhodos havn

  • Rhodos overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rhodos før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rhodos overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rhodos færgeservicer

Rhodos Guide

Hvad kan man lave i Rhodos?

Rhodoses tiltrækning ligger i dens mangfoldighed. Om du leder efter en måde at slappe af på stranden på, dans og druk indtil de tidlige morgentimer, eller hellere vil beundre oldtidshistorien, har Rhodos hvad du søger. På grund af dens beliggenhed tæt på Grækenland og Tyrkiet, har dens fine vejr og spektakulære landskab drevet den frem som en af de mest bekendte græske øer, og efter dit besøg vil du forstå hele postyret. Selvom du ikke er interesseret i historisk arkitektur, er det næsten obligatorisk at kunne vandre rundt omkring gammel byen og varme sig i den charmerende atmosfære. Murene er måske en af de væsentligste af de mange pragtfulde ældgamle grunde, men ridder slottene, malede kirker og de andre tryllebindende bygninger er også værd at kigge på. Så indtagende og smukke som de forskellige grunde er, findes der meget mere på Rhodos en dens berømte fortid. Mange unge myldrer omkring øen hver sommer, for at sole sig i det fantastiske solskin og hengive sig til nattelivet. Agios Pavlos strand er den mest bekendte og populære strande, med tillokkende vandrestier der pynter kystlinjen, såvel som utroligt smukt sand og endeløse turister. Mange af de turister tager til klubberne bagefter, for at hører nogle af de mest berømte Djs, drikke, og føle energien der strømmer igennem øen.

Hvordan kommer man omkring på Rhodos?

Der findes to busservicer omkring Rhodos, der rejser til de mest kendte dele af øen. De fleste vælger at rejse via bil, for at kunne nyde de strålende udsigter så bekvemt som muligt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking