COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Efstratios - Mesta er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Agios Efstratios - Mesta færgeselskaber

Agios Efstratios til Mesta færge

Find Agios Efstratios Mesta færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter i De Ægæiske Øer.

Se sejlplaner og priser for Agios Efstratios til Mesta færger. Hvis der er en alternativ rute tilgængelig, vil vi også give dig prisen for denne, så du er sikker på at få den bedste pris.

Vælg Agios Efstratios Mesta eller en alternative færge til De Ægæiske Øer fra vores Billetsøgning nu, og se hvor nemt det er at foretage din færge booking.

Agios Efstratios Guide

Limnos, nogle gange kendt som Lemnos, er en græsk ø i Det Ægæiske Hav. De tre hovedbyer på øen er Myrina, på vestkysten, og Moudros på den østlige bred af en stor bugt midt på øen. Myrina er øens hovedstad og er en by, som er kendt for sine smukke, traditionelle brostensbelagte stræder, sine gamle sten palæer, promenaden ved havet og sit byzantinkse slot. Det imponerende slot, der har udsigt over byen, ligger på en stenet og stejl halvø. Der er mange ting at se og lave på øen. Der er Petrified Forest nør Moudros, hvor man kan se forstenede blade, frugt og palme-træer rødder, der er omkring 20-22.000 år gamle. Der er også en forhistorisk afvikling af Poliochni, som menes at være den ældste neolitiske by i Europa.

Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.


Mesta Guide

Mesta er en landsby på den græske ø Chios.
Den er bygget som et fort for at afværge pirater og landsbyen er bemærkelsesværdigt bevaret. De smalle labyrint-lignende gader er omgivet af tykke mure, og tårne på omkringliggende bakker kunne bruges til at signalere fjener.
Den nuværende Archangels kirke tårner over landsbyen og har en bemærkelsesværdig historie og smuk ikonografik.