Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Poole havn

 • Med bil

  Poole har gode vejforbindelser fra M3/M27, A31 og A35. Kørende vest fra skal følge A35 til Poole. Tag så A350 og følg skiltene til ’Ferries’. Kørende øst fra skal tage A348 fra Ferndown eller A35 fra Bournemouth. Ved ankomst til Poole, følg skiltene til ’Ferries’.

 • Med tog

  Poole togstation er godt forbundet til det britiske tognet, med regelmæssige ankomster fra London Waterloo station og resten af Storbritannien. Havnen ligger ca. 20 minutters gåtur fra togstationen. For mere information og booking, besøg vores toge til Poole side.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen. Daglige priser er fra £5. For mere information, ring på +44 1202 440 220.

 • Adresse

  New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ

 • Poole overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Poole før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Poole overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Poole færgeservicer

Poole Guide

Poole Guide

Poole er en kystby, havn og turistdestination som er beliggende i det traditionelle amt Dorset i det sydlige England. Byen er velkendt for sin store havn, som ligger på kysten af den engelske kanal. Pooles havneområde har været beboet i mere end 2000 år. Byen er beliggende på en populær strækning af kysten, med Bournemouth til øst, Studland til syd og Jurrassic kysten til sydvest. Poole er raskt vokset og sandbankerne, en lille spids gennem dele af havnemundingen, er så populære at de har den fjerdestørste landvaluta i verden. Der er eksklusive boliger både på sandbankene og i hele området som strækker sig øst fra havnen til The Avenue – de østlige grænser af Poole.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking