Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Thessaloniki havn

  • Thessaloniki overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Thessaloniki før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Thessaloniki overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Thessaloniki færgeservicer

Thessaloniki Guide

Hvad kan man lave i Thessaloniki?

Thessaloniki er det bedste Grækenland har at tilbyde. Landets anden by er hurtigt steget som et paradis for feriegæster, der rejser fra hele verden. Hver turist længes efter at udforske den etagende arkitektur der pryder det bølgende landskab. Som et mekka af fantastiske strande og et pulserende natteliv, er byen bedst udforsket i sommermånederne. De farverige huse og dejlige græske kafeer funkler under den smukke middelhavssol. I solskinnet udstråler de talrige museums og kirker en bekymringsfri stemning, med besøgende der har en stor interesse for den fascinerende historie bag Grækenlands nordøstlig kyste. Så livlig som byen er om dagen, begynder morskaben først rigtig når natten falder på, med et overvæld af vilde natklubber, bars og venlige restauranter, med unge der hopper fra klub til klub. Hvis du elsker at danse indtil de tidlige morgentimer, er den gnistrende atmosfære om natten den perfekte opskrift til din livskraft og energi. Men pas på at dine tømmermænd ikke holder dig fra byen i morgenlyset – Thessaloniki er en by der fortjener at blive værdsat hvert øjeblik om dagen.

Hvordan kommer besøgende omkring i Thessaloniki?

En busservice bliver opereret omkring meget af byen, der fører til populære steder. Udover den offentlige transport, vælger mange at leje en bil, imens de er på ferie, hvilket tillader en nem adgang til det strålende landskab.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking