Santorini (Thira)
Athen (Piræus)
Færger til Athen
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Santorini (Thira) til Athen (Piræus) færge

Santorini (Thira) Athen (Piræus) færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 7 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 gange dag, Anek Lines 2 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge, Zante Ferries 3 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 3 gange Uge & Aegean Sea Lines servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 49 overfarter Uge på Santorini (Thira) Athen (Piræus) overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 7 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Santorini (Thira) til Athen (Piræus) færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus)?

  Færgeoverfarten fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus) tager ca. 7h 19m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus)?

  Santorini (Thira) til Athen (Piræus) færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus) er 139 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Santorini (Thira) og Athen (Piræus)?

  Der er 7 populære færgeoperatører for Santorini (Thira) til Athen (Piræus). Disse er
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
  • Aegean Sea Lines
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus)?

  Book færger fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus) via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Santorini (Thira) til Athen (Piræus)?

  Afstanden mellem Santorini (Thira) og Athen (Piræus) er ca. 137 sømil.

Santorini (Thira) Athen (Piræus) færge anmeldelser

 • "For dyr billet "

  Vi betalte over 800kr for 2 enkelte biletter til paros fra piræus.på nettet .hurtig færgerne var billigere??? 600kr viste sig det var business Class billet det havde vi ikke bedt om. Lidt bondefangeri.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til tiden"

  Lidt kaotisk på havnen, både i Athen og på Paros, men med sydlandsk organiseret kaos, hvor politiet fløjter sporadisk, passagerer myldre ud af bovporten, mens nye strømmer ind, bliver færgen fyldt og sejler til tiden...

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Super dejlig tur"

  Det var en dejlig oplevelse og vi blev taget godt imod. De var hurtige til at få folk om bord og af igen.Vi synes dog at priserne på mad og drikke var alt for høje. Det er en dejlig måde at rejse fra Athen og til Santorini og førsteprisen er ikke sur. Man får set lidt af det græske øhav. Vi havde et par dage i Athen først. Kan varmt anbefale denne dejlige sejltur. Tag gerne lidt at drikke og spise med medmindre du har mange penge

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre

Santorini (Thira) Guide

Santorini, eller Thira, som er øens officielle navn, er en græsk ø beliggende i det sydlige Ægæiske Hav omkring 200 km sydøst fra det græske fastland. Øen er del af Kykladerne og, sammen med Anafi, er øen det eneste sted i Europa, som har et varmt ørkenklima. Ethvert besøg til Santorini bør omfatte en tur med yatch til de tre øer, som blev skabt under en vulkansk eksplosion i oldtiden. De kaldes Nea Kammeni, Palea Kammeni og Thirassia, og deres placering overfor den vestlige del af øen, giver besøgende mulighed for at se vulkanen og alle dens vidundere. Santorinis hovedstad, Fira, ligger på toppen af en 260 m høj klippe, og giver besøgende en imponerende udsigt over vulkanen. Fira by er fuld af små hvidkalkede huse i traditionel kykladisk arkitektur, blå kuplede kirker og gader fyldt med alle slags butikker, restauranter, cafeer og barer.

Øen Santorini har to havne. Hovedhavnen er Athinios, hvor alle færger og kommercielle fartøjer ankommer. Der er også den gamle havn, som oftest bruges til krydstogtskibe. Fra Athinios er der færgeforbindelser til Piræus, Rafina og de andre øer i Kykladerne.


Athen (Piræus) Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking