COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Piræus er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Thira til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Thira - Piræus færgeselskaber

  • 12 Afgange Ugentlig 5 t 31 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 8 t 5 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 50 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Ugentlig 9 t 35 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
  • Få pris

Thira Piræus færge anmeldelser

 • "Fin rejse"

  Vores rejse fra Santorini til Piræus var god. Vi havde en kabine, som var rummelig og ren med varmt brusebad, rene håndklæder og toiletartikler. Vi ankom i Piræus til tiden og udhvilet. Da vi nærmede os Piræus havn, lod air conditionen noget luft ind i kabinen, som lugtede af brændstof. Skibet var rent og ryddeligt, og havde masser af siddepladser. Da vores rejse startede ved midnat, var de fleste cafeer, restauranter og butikker lukket, og man kunne kun vælge fra et begrænset udvalg af drikkevarer og snacks. Det ville have været rart, hvis skibet havde wifi til rådighed. En gratis busservice tog os fra havnen til metro stationen.

  'Blue Star 2' travelled on Blue Star 2

  Læs mere Læs mindre

Thira til Piræus færge

Thira Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 12 gange Uge, Anek Lines 2 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge, Zante Ferries 3 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 38 overfarter Uge på Thira Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.