Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Thailand

Om Thailand

Thailand ligger midt i Sydøstasien, med kyster mod Andamanhavet til vest og Thailandbugten til øst. Det er det tyvende mest befolkede land i verden, berømt for dets køkken, eksotiske landskaber og Buddha statuer, og kan prale af et sotrt udvalg af turistattraktioner, som tiltrækker over 30 millioner turister hvert år.

Hvorfor besøge Thailand?

Velsignet med nogle af Moder Naturs flotteste præstationer, gør at Thailand først og fremmest er et tryllebindende paradis, pakket med maleriske baggrunde. Jungledækkede øer ligger på kanten af blændende, fantastiske hvide strande, der optager begge sider af Malay halvøen, hvor Ko Samui og Ko Pha Ngan, hjem for Fuldmånefesten, stjæler det meste af rampelyset og turisterne. Det mindre kendte Ko Lipe har milde surf steder, mens du over hele landet kan finde verdensklasse steder at dykke, med optimale forhold fra november til april, hvor sigtbarheden kan nå op på 30 meter.

Landets hovedstad, Bangkok, er en henslængt by af kontraster, som blander høje skyskrabere og et prominent natteliv, med autentiske kanaler, majestætiske steder for tilbedelse og gader fyldt med madvogne. Chiang Mai, som ofte opfattes som hovedstaden af de bjergrige nordlige regioner, er kendt for deres levn fra hundrede år gamle mure og voldgrave i den gamle by, og for hundredvis af spektakulære templer. Krabi halvøen, på den sydvendte kyst, har et godt bjergbestignings sted, beklædt med stejle kalkstens klipper og dybe mangrover, som tilbyder en flugt til de populøre Phi Phi øer.

Thailand er Buddistisk af natur, og er et meditations tilflugtssted, samtidig med at være et strand feriested. Tailandske templer, bedre kendt som ‘wat’, er både overdådige og vidtspredte i hele landet. Det helligste af dem alle: Wat Phra Kaew, i Bangkok, udstiller, indenfor dets fantastike vægge, den berømte smaragd buddha. Men ‘marble temple’, også i hovedstaden, er muligvis det mest attraktive tempel prydet med gavle i fuldkommen thai stil, udtrædende tagtoppe og en kompliceret indretning.

Hvilke færgemuligheder er der?

Da størstedelen af de besøgende i Thailand, kommer for at se de enestående øer og øgrupper, er det at rejse med færge, en af de mest fremherskende måder, at transportere sig på. Et stort udvalg af virksomheder udbyder regelmæssige højhastigheds forbindelser mellem alle de bedste thailandske destinationer, med færger, der forbinder de populære øer Koh Tao, Phuket, Koh Samui og mange flere med fastlandet. Internationale overgange fra de Malaysiske øer Langkawi er også tilgængelige.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Bundhaya Speed Boat
  • Få pris
 • Songserm
  • Få pris
 • Lomprayah High Speed Ferries
  • Få pris
 • Andaman Wave Master
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Thailand