COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Syros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Piræus til Syros færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Piræus - Syros færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 3 hr 35 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 2 hr 5 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 2 hr 45 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price

Piræus Syros færge anmeldelser

 • "Punktlig og effektiv service"

  Min mand og jeg rejste for ny lig fra Piræus til Syros med Hellenic og deres service var punktlig og effektiv. De leverer alle de ting, der kræves for en tre timers overfart. Gode punkter: papirløs indtjekning og masser af siddepladser. Middelmådige punkter: bord siddepladserne var ubehagelige efter et stykke tid – dårligt design. Alle offentlige meddelser var på græsk, lidt nedslående, når du har brug for at vide, hvornår du kommer af båden, og du ikke taler sproget!

  'Nissos Rodos' travelled on Nissos Rodos

  Læs mere Læs mindre
 • "Lækker tur"

  Dejlig færge. Rent og pænt overalt. Billige priser. Mange gode steder at sidde, både ude og inde. Lækkert minicruise.

  'Blue Star Patmos' travelled on Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Vi har nu sejlet i flere år til Syros. Det er en skøn tur med en færge af høj standard.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "vil sejle igen"

  Vi mødte op i Piræus tidligt og billetkontoret var åbent, og vi købte vores billetter fra en smilende kvindelig medarbejder uden besvær (jeg havde forventet nogle). Båden var ren og indbydende og havde en fantastisk tur.

  'Nissos Mykonos' travelled on Nissos Mykonos

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Syros færge

Piræus Syros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 gange dag, SeaJets 2 gange Uge, Minoan Lines 1 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 31 overfarter Uge på Piræus Syros overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.