Piræus til Syros færge

Piræus Syros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 18 overfarter Uge på Piræus Syros ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Syros færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 11 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Syros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Syros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Syros færge anmeldelser

 • "Fin tur"

  Vi har nu sejlet i flere år til Syros. Det er en skøn tur med en færge af høj standard.

  'Thomas' rejste på Piræus Syros ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "Punktlig og effektiv service"

  Min mand og jeg rejste for ny lig fra Piræus til Syros med Hellenic og deres service var punktlig og effektiv. De leverer alle de ting, der kræves for en tre timers overfart. Gode punkter: papirløs indtjekning og masser af siddepladser. Middelmådige punkter: bord siddepladserne var ubehagelige efter et stykke tid – dårligt design. Alle offentlige meddelser var på græsk, lidt nedslående, når du har brug for at vide, hvornår du kommer af båden, og du ikke taler sproget!

  'Suzie Drinkwater' rejste på Piræus Syros ruten med Hellenic Seaways på Nissos Rodos

  Læs mere Læs mindre
 • "Lækker tur"

  Dejlig færge. Rent og pænt overalt. Billige priser. Mange gode steder at sidde, både ude og inde. Lækkert minicruise.

  'Birger Steen' rejste på Piræus Syros ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre
 • "vil sejle igen"

  Vi mødte op i Piræus tidligt og billetkontoret var åbent, og vi købte vores billetter fra en smilende kvindelig medarbejder uden besvær (jeg havde forventet nogle). Båden var ren og indbydende og havde en fantastisk tur.

  'Geraldine' rejste på Piræus Syros ruten med Hellenic Seaways på Nissos Mykonos

  Læs mere Læs mindre

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.