Grimaldi Lines

Grimaldi Lines operer mange færgeruter i de største færge markeder, der forbinder Spanien, Tunesien, Marokko, Malta, Grækenland, Sardinien og Sicilien.

Grimaldi Lines er del af den berømte Grimaldi Group, som omfatter Minoan Lines og Finnlines. Grimaldi familiens forbindelse til havet dateres tilbage til det 14. århundrede, og den aktuelle gruppe omfatter en af de største flåder i verden.

Med Grimaldi Lines finder man en helt ny generation af hurtigfærger.

Med directferries.dk kan du sammenligne Grimaldi Lines sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Alle Grimaldi Lines ruter

Grimaldi Lines kundeanmeldelser

 • "Jeg vil ikke bruge denne service igen"

  Færgen var mindst to timer forsinket og ankom kl. 2 og den eneste måde, vi kunne finde ud af dette var ved gå bag terminalen til skranken og derefter tilbage gennem sikkerheden igen. Det var ikke klart, hvornår vi kunne gå til skibet. Da vi kunne gøre det, måtte vi vente i kulden mens hele skibet blev aflæsset. Da vi endelig kom videre, var der kun én elevator, så man måtte vente flere gange før det blev ens tur. Eller trapperne, som vi fik af vide ikke at bruge. Toilettet i kabinen virkede ikke og det gjorde lysene ved sengene heller ikke. Dette var vores returrejse. Den udgående færge var til tiden, men kabinen var lidt nedslidt, i det mindste kunne toilettet trække op og lysene ved sengene virkede, og vi fik et godt måltid om bord.

  'Sally Newman' rejste med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "A+"

  Jeg anbefaler denne hjemmeside og ture med deres partnere. Nem betaling og bekræftelse.

  'Dumitru' rejste med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Barcelona"

  Alle faciliteter og overfarten var fint – men jeg ville tænke mig ordentlig om inden jeg tog en anden tur, da færge dækket for min autocamper (dyr og meget ny) var åbent og på et tidspunkt var havet virkelig uroligt og hele autocamperen blev dækket af havvand – IKKE GODT!!!!

  'Christopher' rejste med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk oplevelse"

  Vi tog skibet fra Palermo til Salerno og havde en fantastisk oplevelse. Men sengen er nok ikke lang nok til dem, som er over 190 cm.

  'Jin Jie' rejste med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre