Grimaldi Lines

Grimaldi Lines operer mange færgeruter i de største færge markeder, der forbinder Spanien, Tunesien, Marokko, Malta, Grækenland, Sardinien og Sicilien.

Grimaldi Lines er del af den berømte Grimaldi Group, som omfatter Minoan Lines og Finnlines. Grimaldi familiens forbindelse til havet dateres tilbage til det 14. århundrede, og den aktuelle gruppe omfatter en af de største flåder i verden.

Med Grimaldi Lines finder man en helt ny generation af hurtigfærger.

Med directferries.dk kan du sammenligne Grimaldi Lines sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Alle Grimaldi Lines ruter

Grimaldi Lines kundeanmeldelser

 • "A+"

  Jeg anbefaler denne hjemmeside og ture med deres partnere. Nem betaling og bekræftelse.

  'Dumitru' rejste med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Barcelona"

  Alle faciliteter og overfarten var fint – men jeg ville tænke mig ordentlig om inden jeg tog en anden tur, da færge dækket for min autocamper (dyr og meget ny) var åbent og på et tidspunkt var havet virkelig uroligt og hele autocamperen blev dækket af havvand – IKKE GODT!!!!

  'Christopher' rejste med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk oplevelse"

  Vi tog skibet fra Palermo til Salerno og havde en fantastisk oplevelse. Men sengen er nok ikke lang nok til dem, som er over 190 cm.

  'Jin Jie' rejste med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgeanmeldelse"

  Sejladsen og akkommodationen var fremragende. Problemet var at komme til færgen i Savona på fods, da vi ikke blev henvist til nogen service til at tage os ind i havnen, og måtte ikke gå. I Barcelona tog en bus os til havnens udgang og efterlod os. Der var ingen taxier eller anvisninger til metro. Ellers var turen fremragende.

  'Paul' rejste med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre