Grimaldi Lines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Grimaldi Lines

Grimaldi Lines operer mange færgeruter i de største færge markeder, der forbinder Spanien, Tunesien, Malta, Grækenland, Sardinien og Sicilien.

Grimaldi Lines er del af den berømte Grimaldi Group, som omfatter Minoan Lines og Finnlines. Grimaldi familiens forbindelse til havet dateres tilbage til det 14. århundrede, og den aktuelle gruppe omfatter en af de største flåder i verden.

Med Grimaldi Lines finder man en helt ny generation af hurtigfærger.

Med directferries.dk kan du sammenligne Grimaldi Lines sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Grimaldi Lines ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Grimaldi Lines kundeanmeldelser

 • "rejse oplevelse september 2018 "

  Dog - Da vi var henvist til at sove i liggestole i fælles rum var det ikke godt med de 4 kørende tv skærme. De er unødvendige og irriterende. Lidt svært at sove i disse liggestole, med kørende tv - skærme Sluk dem - lav et rum for tv- skærme. og et rum for at sove. ellers roligt skib og venlig betjening for af - og på kørsel ved land sætning. Selv gående passagerer har brug for en cabine at sove i. med venlig hilsen Jens Larsen.

  Læs mere Læs mindre
 • "A nice trip"

  We had a very large cabin. We enjoyed they trip. Check-in was a bit difficult because we arrived early, and was showing to a parking place. When we returne to the car, the parking place was closed. We paniced, but found another way in. We where just in time to check-in time! We had a nice meal but the restaurent closed around 2 pm, it is too early l Thing.

  Læs mere Læs mindre
 • "En oplevelse"

  Da vi ankom i Barcelona fik vi af vide, at skibet var fem timer forsinket. Mens vi kunne forstå, at dette var pga. vejret, kunne vi ikke forstå hvorfor cafeen på stedet lukkede, så man ikke kunne få varm drink eller mad under den lange ventetid i kolde omgivelser. Vi syntes ikke, at skibet var godt vedligehold i udseende. Men faciliteterne var tilstrækkelige til rejsen. Returrejsen til Barcelona var en forbedring. Skibet var til tiden og alle faciliteter var rene og virkede. Der var også underholdning om aften, hvilket der ikke var på den tidligere tur. Det største problem var, at selv om der var flere forskellige nationaliteter om bord på begge skibene, kunne besætningen ikke tale engelsk. Jeg kan en lille smule italiensk, men ikke nok. Man blev aldrig mødt med et smil eller en følelse af, at personalet ønskede at hjælpe. Selv jeg kender ordene for vigtigt eller opmærksomhed, men meddelelserne blev aldrig givet på engelsk, så hvis det var vigtigt, blev det aldrig forstået. Hvis man ansætter folk til at give gode kundeservice indenfor rejsebranchen, føler jeg, at der kan gives mere opmærksom på disse to skibe.

  Læs mere Læs mindre
 • "A+"

  Jeg anbefaler denne hjemmeside og ture med deres partnere. Nem betaling og bekræftelse.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking