Kythnos til Milos færge

Kythnos Milos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 50 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 12 t 5 m.

Der er 6 overfarter Uge på Kythnos Milos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kythnos - Milos færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 3 t 50 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 12 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kythnos Milos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kythnos Milos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kythnos Guide

Den græske ø Kythnos ligger i Kykladerne mellem øerne Kea og Serifos, omkring 100 km fra havnen i Piræus. Den lille ø har omkring 100 strande, selv om mange af dem er utilgængelig via vej. Hoved landsbyerne på øen kaldes Messaria eller Kythnos (kendt for Chora for de lokale) og Dryopis eller Dryopida (kendt som Chorio for de lokale). Begge landsbyerne er præget af stejle, snoede gader, ofte attrappede, som ofte er for smalle til biler. De forskellige stilarter i landsbyerne er lidt forskellige. Begge er pæne, men Choras huse er hovedsagdelig med flade tag, typisk for Kykladerne, mens Chorios huse har en tendens til at have skrå tag.

Øen kan nås med færge fra Piræus og Lavrio. Overfarten fra Piræus tager omkring 3 timer med konventionel færge og 1 time med hurtigfærge. Overfarten fra Lavrio tager omkring 2 timer. Kythnos er også forbundet med færge til øerne Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.

Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.