Paros til Heraklion færge

Paros Heraklion færgeruten forbinder Kykladerne med Kreta og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 20 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 15 m.

Der er 10 overfarter Uge på Paros Heraklion ruten mellem Kykladerne og Kreta. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Paros - Heraklion færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 3 Afgange Ugentlig 4 t 20 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Paros Heraklion Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Paros Heraklion ruten er for en bil og 2 passagerer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.

Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.