Thira til Rhodos færge

Thira Rhodos færgeruten forbinder Kykladerne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 50 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 15 t 30 m.

Der er 4 overfarter Uge på Thira Rhodos ruten mellem Kykladerne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Thira - Rhodos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 7 t 50 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 15 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Thira Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Thira Rhodos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.