Piræus til Mykonos færge

Piræus Mykonos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Sea Jets 7 gange Uge & Hellenic Seaways servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Piræus Mykonos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus til Mykonos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Piræus - Mykonos færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 39 m
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 2 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Mykonos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Mykonos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.