COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Mykonos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Piræus til Mykonos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Piræus - Mykonos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price
  • 13 Sailings Weekly 2 hr 35 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 35 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 2 hr 55 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Piræus Mykonos færge anmeldelser

 • "God rejse"

  Hvis man har travlt, skal man nok tage et fly eller en af hurtigfærgerne. Hvis man ønsker at nyde turen, sidde ude og dækket og nyde udsigten og havluften, så er Blue Star for dig.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Meget god tur til Mykonos og Santorini. Skibet var rent.

  'Blue Star Patmos' travelled on Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Mykonos færge

Piræus Mykonos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, SeaJets 13 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 33 overfarter Uge på Piræus Mykonos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.