Ios til Piræus færge

Ios Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Zante Ferries 3 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Ios Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ios - Piræus færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 6 t 50 m
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 3 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 5 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Ios Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ios Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger midt mellem øen Naxos og øen Santorini. Øens terræn er præget af bakker og klipper, der fører ned til havet på de fleste sider af øen. Beliggende på den nordlige vestkyst er øens havn, der kun er en kort afstand fra landsbyen Chora. Turen mellem Chora og havnen kan tages på fods på ca. 15 minutter. Landsbyen er præget af smalle stier og gader, hvoraf de fleste nu er blevet overtaget af barer, restauranter, butikker og natklubber.

Der er færgeforbindelser mellem Ios og Piræus og Rafina med en sejltid på mellem 4½ timer og 8 timer, afhængig af færgen og destinationen. I sommermånederne er Ios også forbundet til de andre øer i Kykladerne.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.