COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ios - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ios til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Ios - Piræus færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 4 hr 10 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 9 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 6 hr 5 min
  • Get price

Ios Piræus færge anmeldelser

 • "Færge til Athen"

  Færgen var to timer forsinket, men det var en behagelig og rolig tur. Vi valgte dette selskab, da det var den hurtigste tur til Athen.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Læs mere Læs mindre
 • "Ios til Piræus"

  Godt udstyr, god tur.... Ville ønske jeg kunne have set broen og maskinerne, da jeg er ingeniør.....dejligt, hvis der havde været detaljerede informationer om fartøjet, men det er bare mig! Alan

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Læs mere Læs mindre

Ios til Piræus færge

Ios Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 gange Uge, SeaJets 10 gange Uge, Zante Ferries 2 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 20 overfarter Uge på Ios Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger midt mellem øen Naxos og øen Santorini. Øens terræn er præget af bakker og klipper, der fører ned til havet på de fleste sider af øen. Beliggende på den nordlige vestkyst er øens havn, der kun er en kort afstand fra landsbyen Chora. Turen mellem Chora og havnen kan tages på fods på ca. 15 minutter. Landsbyen er præget af smalle stier og gader, hvoraf de fleste nu er blevet overtaget af barer, restauranter, butikker og natklubber.

Der er færgeforbindelser mellem Ios og Piræus og Rafina med en sejltid på mellem 4½ timer og 8 timer, afhængig af færgen og destinationen. I sommermånederne er Ios også forbundet til de andre øer i Kykladerne.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.