Ios
Athen (Piræus)
Færger til Athen
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ios til Athen (Piræus) færge

Ios Athen (Piræus) færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 gange Uge, SeaJets 10 gange Uge, Zante Ferries 3 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 3 gange Uge & Aegean Sea Lines servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 24 overfarter Uge på Ios Athen (Piræus) overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Ios til Athen (Piræus) færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Ios til Athen (Piræus)?

  Færgeoverfarten fra Ios til Athen (Piræus) tager ca. 7h 20m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Ios til Athen (Piræus)?

  Ios til Athen (Piræus) færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Ios til Athen (Piræus) er 108 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Ios og Athen (Piræus)?

  Der er 5 populære færgeoperatører for Ios til Athen (Piræus). Disse er
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Aegean Sea Lines
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Ios til Athen (Piræus)?

  Book færger fra Ios til Athen (Piræus) via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Ios til Athen (Piræus)?

  Afstanden mellem Ios og Athen (Piræus) er ca. 118 sømil.

Ios Athen (Piræus) færge anmeldelser

 • "Venter stadig på refundering"

  Vi rejste ikke på denne færge pga. færge strejker. Vi har kontaktet firmaet flere gange, men har stadig ikke modtaget en refundering!

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Super dejlig tur"

  Det var en dejlig oplevelse og vi blev taget godt imod. De var hurtige til at få folk om bord og af igen.Vi synes dog at priserne på mad og drikke var alt for høje. Det er en dejlig måde at rejse fra Athen og til Santorini og førsteprisen er ikke sur. Man får set lidt af det græske øhav. Vi havde et par dage i Athen først. Kan varmt anbefale denne dejlige sejltur. Tag gerne lidt at drikke og spise med medmindre du har mange penge

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Superfin transport form "

  Flot færge og behagelig hurtig rejseform

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Blue Star!"

  Venligt personale, moderne faciliteter, godt udvalg af mad og drikke om bord. Vi var imponeret over sømandskabet af kaptajnen og besætningen. Vi forlod Piræus til tiden og ankom i Thira til tiden. Vi ser frem til at bruge Blue Star igen snart.

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger midt mellem øen Naxos og øen Santorini. Øens terræn er præget af bakker og klipper, der fører ned til havet på de fleste sider af øen. Beliggende på den nordlige vestkyst er øens havn, der kun er en kort afstand fra landsbyen Chora. Turen mellem Chora og havnen kan tages på fods på ca. 15 minutter. Landsbyen er præget af smalle stier og gader, hvoraf de fleste nu er blevet overtaget af barer, restauranter, butikker og natklubber.

Der er færgeforbindelser mellem Ios og Piræus og Rafina med en sejltid på mellem 4½ timer og 8 timer, afhængig af færgen og destinationen. I sommermånederne er Ios også forbundet til de andre øer i Kykladerne.


Athen (Piræus) Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking