Mesta
Agios Efstratios
Færger til De Ægæiske Øer
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Mesta til Agios Efstratios færge

Mesta Agios Efstratios færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mesta Agios Efstratios færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Mesta til Agios Efstratios?

  Færgeoverfarten fra Mesta til Agios Efstratios tager ca. 5h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Mesta og Agios Efstratios?

  Der er 1 færgeoperatør for Mesta til Agios Efstratios, og dette er
  • SeaJets
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Mesta til Agios Efstratios?

  Book færger fra Mesta til Agios Efstratios via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Mesta Guide

Den middelalderlige by Mesta ligger på den græske ø Chios i Det Ægæiske Hav og er den femte største græske ø. Chios ligger bare 7 km fra den anatolske kyst og er adskilt fra Tyrkiet af Chios strædet.
De brostensbelagte ring veje omkring Mesta er vidunderlige, og ligeså er kirken Taxiarxis, landsbyens torv kaldet ”Livadi” af de lokale, og landsbyens imponerende tårn.
Mestas nuværende beboere har formået at bevare en følelse af landsbyens traditioner, der eksisterede i det 14. århundrede, og at finde en blanding mellem historie og moderne liv.

Mesta er hjemsted for øens anden havn, og har færgeforbindelser til Psara og Lavrion i Afrika.


Agios Efstratios Guide

Den lille græske ø Agios Efstratios ligger i Det Ægæiske Hav, omkring 80 km nordvest for øen Lesbos og 30 km syd for øen Lemnos. Øens eneste landsby er beliggende i en dal dannet af to udtørrede floder, og dette er stedet hvor øens beboerere havde deres køkkenhaver før et jordskælv i 1968. Før jordskælvet var øens landsby placeret på toppen af en bakke, over havnen, og bestod af traditionelle stenhuse. Men efter jordskælvet blev beboerne tvunget til at flytte af den daværende militære regering. Nogle af de gamle huse har overlevet og er blevet restaureret af nogle af øens nuværende beboere. En af de overlevende bygninger, Marasleios School 1909, er nu hjemstedet for Museum of Democracy. Borset fra den forladte landby, inkluderer andre populære attraktioner på øen ruinerne af den antikke by Agios Minas og kirkerne i Christos, Agios Nikolaos og Agios Vasileios, bygget i 1727.

Fra øens havn er der færgeservicer til blandt andet Skopelos, Alonnisos og Skyros.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking