Kos til Patmos færge

Kos Patmos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 20 m.

Der er 10 overfarter Uge på Kos Patmos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kos - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 50 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kos Patmos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kos Patmos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kos Guide

Den græske ø Kos er del af Dodekanserne, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkiet. Øen er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en række byer og landsbyer. Den største by og havn kaldes også Kos, og øens øvrige landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Der er masser at lave her i Kos by. Der er masser af restauranter, barer og klubber i byen, hvilket har gjort øen til et populært feriested.

Der er daglige færgeforbindelser mellem Kos og Piræus, samt færgeforbindelser mellem Kos og resten af Dodekanserne, øerne i det nordøstlige ægæiske hav og Tyrkiet.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.