Syros til Paros færge

Syros Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 50 minutter mens Blue Star Ferries servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 5 m.

Der er 9 overfarter Uge på Syros Paros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Syros - Paros færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 3 Afgange Ugentlig 1 time 50 m
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Syros Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Syros Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.