Agathonisi til Kos færge

Agathonisi Kos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Dodekanisos Seaways. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agathonisi Kos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agathonisi - Kos færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agathonisi Kos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Agathonisi Kos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Agathonisi Guide

Agathonisi er en lille græsk ø beliggende på det nordligste punkt på Dodekaneserne. Øen er omgivet af mange mindre øer og hjemstedet for tre bydele; Megalo Chorió og MIKRO Chorió, og øens eneste havn. Øen er også kendt som Gaidaro, eller ved sit gamle navn Tregea. Det højeste punkt på øen er 209 meter over havets overflade, og ligger nær Mikro Chorió.

Kos Guide

Kos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav på den sydlige side af øen Kalymnos og den nordlige del af øen Nisyros. Øen, der kun ligger ca. 5 km fra den tyrkiske kyst, er den tredje største af Dodekaneserne. Kos er et velkendt og populært feriemål, og her kan man nyde øens strande. Kos var en af de første græske øer, som anerkendte fordelen af turisme og som et resultat blev mange hoteller bygget langs øens strande og sandede kystlinje i syd og øst. Cykling er en populær aktivitet på Kos, da øens terræn er fladt og fordi der er mange cykeludlejning forretninger på hele øen, samt dedikeret cykelstier mellem nogle af de større hoteller.
Der er en daglig færgeservice mellem Kos og Piræus, samt mellem Kos og resten af Dodekaneserne, øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav og Tyrkiet.