COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mykonos - Tinos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mykonos - Tinos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 15 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 20 min
  • Get price

Mykonos Tinos færge anmeldelser

 • "Direct Ferries: Mykonos til Tinos"

  Jeg havde ingen problemer med mine færgeforbindelser, da jeg bookede med Direct Ferries. Jeg kan kun anbefale Direct Ferries og Cyclades Fast Ferries.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge Tinos"

  Alt gik fremragende.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre

Mykonos til Tinos færge

Mykonos Tinos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 3 gange dag, SeaJets 7 gange Uge, Golden Star Ferries 14 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 50 overfarter Uge på Mykonos Tinos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.


Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.